Over Kemi.

De opvang van kinderen vindt plaats in onze eigen (hoek)woning, gelegen aan een rustig hofje. Naast ons is een plein met garageboxen waar de kinderen naar hartelust kunnen ravotten en voetballen. Tegenover ons huis is een speeltuin, waar je, als je lid bent voor € 10, - per jaar, kunt klimmen en klauteren. 

Ook maken wij regelmatig uitstapjes o.a. naar de kinderboerderij of andere leuke kinderattracties. Wat wij ook leuk vinden om te doen is om samen met de kinderen koekjes en/of cupcakejes te bakken en die dan te versieren met allerlei lekkers. Knutselen, knippen en plakken zijn dingen die wij regelmatig met de kinderen doen, of een kleurplaat maken voor papa of mama als ze jarig zijn. 

Verder hebben we een groot assortiment aan fietsjes, driewielers, skelters en allerlei ander buiten speelgoed zodat de kinderen zich buiten niet hoeven te vervelen. En voor binnen hebben we “ouderwetse” gezelschapspellen zoals ganzenbord, mens-erger-je-niet, dammen en schaken en nog veel en veel meer. Vooral de wat oudere kinderen genieten enorm van een middagje bingo of twister.